Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Predstavnici uprave KK Orlovik u posjeti kod Općinskog načelnika

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

U četvrtak, 22.01.2021. godine, općinski načelnik Mato Zovko je u posjet primio predstavnike Košarkaškog kluba Orlovik, odnosno članove uprave kluba  Kenana Mujkića i Senada Preldžića. Sastanku su prisustvovali pomoćnik općinskog načelnika za gospodarstvo i financije Namik Maličbegović i pomoćnik za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić.

KK Orlovik je osnovan 2004. godine kao škola košarke, a od 2006. ima 1. tim i natječe se u KSBIH.  Klub trenutno broji 90 članova, mlađih selekcija, što uključuje 18 djevojčica. Pored toga klub ima i seniorsku ekipu koja se natječe u A2 ligi sjever. Dvije ženske i jedna muška selekcija mladih se natječu u Ligi mladih ZDŽ.

Gosti su upoznali načelnika s trenutnim aktivnostima i ciljevima u ovoj sezoni. Glavni cilj je ulazak u A1 ligu Bosne i Hercegovine. Predstavnici uprave su naveli kako se ciljevi kluba postupno ostvaruju, te kako vjeruju da ih čeka zanimljiva godina.  Iz treninga u trening broj članova se povećava, što je potvrda da su na pravom putu.

Općinski načelnik je zaželio puno uspjeha u daljnjem radu, te obećao nastavak potpore klubu i u budućnosti. Članovi uprave su se zahvalili na prijemu, kao i na dosadašnjoj korektnoj suradnji.