Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Učenici OŠ“Fra Grga Martić“ iz Ozimice i SMŠ“Žepče“ pobjednici općinskog natjecanja u pružanju prve pomoći

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

U organizaciji Crvenog križa Žepče danas je održano općinsko natjecanje u pružanju prve pomoći na kojem su sudjelovali učenici osnovnih i srednjih škola s područja naše općine raspoređenih u šest ekipa.U ekipi podmlatka pobijedila je OŠ“Fra Grga Martić“ iz Ozimice.


Pored pobjedničke ekipe iz Ozimice, ekipe podmlatka se činili učenici iz Osnovne škole  "Žepče" Žepče, "Abdulvehab Ilhamija" Željezno Polje, "Begov Han" Begov Han uzrasta od 7 do 14 godina.

Učenici SMŠ „Žepče“ su pobjednici kod ekipa omladine. Pored pobjedničke ekipe SMŠ-a u ekipi omladine natjecali su se i srednjoškolci KŠC-a „Don Bosco“ uzrasta od 15 do 30 godina.


Pobjednici današnjeg općinskog natjecanja predstavljat će općinu Žepče na kantonalnom natjecanju koje će biti održano u Žepču narednog mjeseca, 4. svibnja.

Na današnjem natjecanju Nedim Kamerić je proglašen za najboljeg šminkera za realistični prikaz povreda, oboljenja i stanja, a titulu najboljeg markiranta je osvojila Matea Tomas.

„Današnje natjecanje je bilo dobro organiziran ekipe su bile odlične i želim istaći da su sve ekipe, šminkeri i markiranti pokazali zavidno znanje, male nijanse su odlučivale tko će osvojiti prvo mjesto“, kazala je za Radio Žepče Hanka Smajlović predsjednica Mladih CK Žepče.