Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Učenici i djelatnici OŠ „Begov Han“ prigodnim programom proslavili Dan škole

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Svečanim programom učenici i djelatnici OŠ „Begov Han“ u petak, 12.travnja 2019. godine,proslavili Dan škole. Nakon svečanog intoniranja himne Bosne i Hercegovine, direktor OŠ „Begov Han“ Neveres Memčić je svima zaželio dobrodošlicu.

Zahvalio se učenicima i roditeljima bez kojih ovaj Dan ne bi bilo moguće proslaviti. Pozdravio je novoizabranog ministra Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDŽ Spahiju Kozlića, općinskog načelnika Matu Zovku, predsjedavajućeg OV Žepče Muhameda Jusufovića,pomoćnika općinskog načelnika Iliju Barešića, zastupnika u Skupštini ZDŽ Ćazima Huskića, dekana Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici Halila Mehtića, direktore javnih ustanova, kao i njihove zamjenike te vijećnike OV Žepče. Ovom prilikom direktor Memčić je izrazio zadovoljstvo što su od prošlogodišnje do današnje proslave završena dva velika projekta: sportska dvorana i kotlovnica.

Nakon obraćanja ravnatelja, prisutne je pozdravio općinski načelnik Mato Zovko. Načelnik je učenicima i djelatnicima čestitao Dan škole, a učenicima generacije na odličnom uspjehu uz poruku: „Sve što čovjek nauči nit voda odnese nit vatra zapali“, kazao je načelnik Zovko,


Osvrnuo se i na posljednjih 10 godina suradnje Općine Žepče i rukovodstva škola u području obrazovanja, odnosno 10 godina od prijenosa mjerodavnosti obrazovanja sa županijske na općinsku razinu. Naveo je kako su u tom razdoblju realizirani brojni važni infrastrukturni projekti iz oblasti školstva u koje je općina samostalno krenula, a uz pomoć Vlade uspješno završila. Na kraju je svim učenicima zaželio uspješan završetak školske godine.

Ministar Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDŽ Spahija Kozlić u svom obraćanju je naglasio kako će u ovom mandatu biti izdvojena veća sredstva za rekonstrukciju objekata u ZDŽ.


Kao i svake godine, učenici i nastavnici OŠ „Begov Han“ gostima su priredili bogat kulturno-zabavni program, ispunjen pjesmom, plesom, muzikom, recitacijama, glumom i svim ostalim vještinama i talentima učenika ove škole.